A life.hu és az Algoflex Forte bemutatja:

A nyár legjobb sztorija

Lehetett volna...

Ne maradj le egy kínzó fejfájás miatt

A leghangulatosabb zenei listák kerti partikra, nyári bulikra

A kerti partik, otthoni összejövetelek elengedhetetlen, ugyanakkor láthatatlan kelléke a zene. Nem szabad alábecsülnünk a „hatalmát”, hiszen a megfelelő muzsikával megalapozhatjuk a hangulatot: ha akarjuk, felpörgethetjük a bulit, de akár le is csendesíthetjük az összejövetelt.

Mindegy, mi a célunk, biztosan találunk ahhoz passzoló számokat. Hogy gondtalanul élvezhesd a kinti szórakozást, összeállítottunk pár lejátszási listát. Itt találsz a csendesebb beszélgetésekhez illő dalokat is, és olyanokat is, amikkel igazi bulihangulatot varázsolhatsz, de ha a retróért vagy éppen a rockikonokért rajongsz, akkor is megtalálod a kedvedre valót. Indítsd el a legszimpatikusabb összeállítást, és indulhat is a gondtalan szórakozás!

Ha kellemes beszélgetésekre vágysz

Tévedés azt hinni, hogy csak a hangos buli lehet igazán szórakoztató! Ha beszédes társaságot verbuváltunk össze, akkor jobb, ha a zene csak mintegy kiegészítésként szolgál, ahelyett, hogy dominálna. A lágy háttérzenék nem fogják senki figyelmét elvonni a fontos szavakról, de kellemes hangulatot teremtenek, és akkor sem áll be metsző csönd, ha éppen ideiglenesen kifogytak a vendégek a mondanivalóból. Íme, a lista, ami a beszélgetős, nyugodtabb esték megfelelő kiegészítője lehet.

Forrás: Shutterstock

A retró szerelmeseinek

A zenei összeállítások kiválasztásakor mindig arra kell figyelnünk, hogy a meginvitáltaknak milyen is az ízlésük. Ha jól ismerjük az összes vendéget, akkor nem kell semleges terepen maradnunk, nyugodtan választhatunk sokkal konkrétabb műfajokat, például retrót. Ha nosztalgikus hangulatra vágyik a társaság, akkor egy ilyen összeállítás a legjobb választás. Ezen számok nem csak jó hangulatot teremtenek, de alkalmat adnak néhány régi emlék felelevenítésére is. Nincs olyan old school dal, amivel kapcsolatban legalább egy embernek ne lenne egy jó sztorija.

Ha felpörgetnéd a bulit

Ha a kerti parti nem a vége, csak a kezdete az estének, akkor nem a lazulós dalokat érdemes az előtérbe helyezni. Vegyes társaság esetén célravezető biztosra menni, és az elmúlt évek klasszikus bulidalaival aláfesteni az estét. Ha az a cél, hogy a vendégek ne elszállingózzanak azután, hogy elfogyasztották a vacsorát, hanem akár táncra is perdüljenek, akkor ez az összeállítás lehet az ideális választás. Ezekkel a számokkal azután is folytatódhat majd a mulatás, miután kiürültek a tányérok!

Forrás: Shutterstock

Ha zúzósabb a társaság

Aki nem szereti a popslágereket, és a magyar retróért sem rajong túlságosan, de nem is csendes, beszélgetős estét szeretne az összejövetelből, az még mindig választhatja a legnagyobb rockikonok zúzósabb klasszikusait. Amennyiben a csapat is inkább a dübörgő basszusért és gitárszólókért rajong, úgy ez az összeállítás a legjobb választás. A Guns N’ Roses, a Kiss vagy éppen a Nirvana ütős, vérpezsdítő dalaival szintén emlékezetes estét nyújthatunk a vendégül látott barátainknak.

Szerinted melyik zene a legideálisabb egy kerti partira?
31%
33%
36%
Szavazok

Kapcsolódó cikkek