A life.hu és az Algoflex Forte bemutatja:

A nyár legjobb sztorija

Lehetett volna...

Ne maradj le egy kínzó fejfájás miatt

Íme, Budapest öt leghangulatosabb terasza, ha szabadságra vágynál

Nyáron mindenkit elfog a szabadság érzése, senki nem akar a négy fal között ülni, akkor sem, ha azok nem az otthonunk falai. És hála az égnek, nem is kell. A jó idő beköszöntével búcsút inthetünk a szűk pincehelyiségeknek, és elfelejthetjük az infralámpák alatti helyekért vívott ádáz küzdelmet. A piros fények helyett ugyanis a nap sugarai melegítenek, a kellemes szellő pedig enyhíti a forróságot. Ezt az érzést csak a kiülős helyeken tapasztalhatjuk meg, amelyekből szerencsére bőven van választék Budapesten. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót akkor is, ha bulizni vágyik, de akkor is, ha a csendes kikapcsolódást helyezné előtérbe. Összeszedtük a főváros legkülönlegesebb teraszait, persze a teljesség igénye nélkül. Íme, egy kis segítség a választáshoz.

Kertem

Aki nyáron igazi szabadságérzésre vágyik, annak kötelező ellátogatnia a Kertembe, mely a Városliget lombos fái között nyújt menedéket azoknak, akik a zajtól és a nyüzsgéstől távol szeretnének megpihenni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Kertem kihalt lenne, sokan megfordulnak itt a különleges környezetért, és a finom hamburgerért. A hely laza hangulata miatt ráadásul tényleg úgy érezheted magad, mintha a saját kertedben ülnél sok-sok ismerőssel, csak a kaját nem neked kell elkészíteni!

Forrás: Facebook

Bálna Terasz

Utánozhatatlan az a panoráma, amit a Bálna Terasz nyújtani tud. Budapest legszebb részeire láthatunk rá, miközben a hűsítő fröccsünket iszogatjuk, vagy éppen a fantasztikus ételekből válogatunk. Figyelhetjük a Gellért-hegy mögé elbújó napot, a Szabadság híd szemet gyönyörködtető fényeit, és a Dunán korzózó hajókat. Ha valami feledhetetlen élményre vágyunk, ezt a helyet sem szabad a nyári bakancslistánkról lehagyni, ráadásul a négylábú vendégeket is örömmel fogadják!

Forrás: Facebook

Pontoon

A Lánchíd lábánál rejtőzik egy igazi kincs, mégpedig a Pontoon, mely délután és este is igaz felüdülést nyújt az ideérkezőknek. A hely berendezése minden flancot nélkülöz, de nincs is szükség különleges bútorokra, amikor ott a Duna, és a híd fényei. A hangulatos lampionokkal megvilágított területen még függőágy is van a fáradt vándoroknak, hogy feltöltődhessenek az esti bulira. Mert bizony, ahogy kihunytak a fények, igazi partihangulat uralkodik el a Duna partján. Nem érdemes kihagyni!

Forrás: Facebook

Budai Parkszínpad

Hűsítő italok, fimon ételek és hangulatos világítás: mit is kívánhat még az ember egy forró nyári délutánon? A Budai parkszínpadon ezt mind megtaláljuk a napvitorlák árnyékában. A család- és kutyabarát helyen kicsik és nagyok is jól szórakozhatnak meglehetősen nagy területen. A lépcsőzetes elrendezése még különlegesebb hangulatot kölcsönöz a terasznak, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni akár délután, akár este.

Forrás: Facebook

Gozsdu Sky Terrace

Ha emelkedett hangulatra vágyunk, akkor a legjobb választás egy tetőterasz. A város egyik buliközpontjának, a Gozsdu Udvarnak a tetején bújik meg a Gozsdu Sky Terrace, ahol az is megtalálja a számítását, aki egy kellemes, délutáni kikapcsolódásra vágyik, de az is, aki hajnalig bulizna. Csütörtöktől szombatig ugyanis a naplemente után hatalmas mulatság veszi kezdetét a város felett, ami egyszerűen kihagyhatatlan élmény.

Forrás: Facebook
Neked melyik kiülős hely a kedvenced?
35%
45%
20%
Szavazok

Kapcsolódó cikkek