A life.hu és az Algoflex Forte bemutatja:

A nyár legjobb sztorija

Lehetett volna...

Ne maradj le egy kínzó fejfájás miatt

Legyél te a legmenőbb idén nyáron! Top 5 nyári divattrend

Nemcsak azért imádjuk a nyarat, mert végre süt a nap, meleg van, hosszúak a nappalok, és még nyaralni is mehetünk, de az új ruhatár miatt is, amit érdemes minden szezonban felfrissíteni.

Vannak olyan alapdarabok, amire minden nyáron szükségünk van. Ezeket természetesen nem éri meg évről évre lecserélni, ha jó állapotban vannak, a tavaly vagy tavalyelőtt vásárolt darabok is tökéletesek. Ilyen például a farmersort, a fehér edzőcipő vagy a tengerészpóló. Ezek évről évre előkerülnek, nem tudnak kikopni a divatból. Emellett persze megvannak az aktuális trendeknek megfelelő holmik, amikkel felújíthatjuk, kiegészíthetjük a gardróbunkat minden nyári szezonban. Mutatjuk is az idei év kedvenceit!

Csíkok

Idén nyáron mi már mindenhol csíkokat látunk. Nemcsak a klasszikus tengerészes, kék-fehér csíkozás megy, hanem a kicsit vagányabb fekete-fehér, a piros-fehér és valójában mindenféle kombináció. Nincs olyan ruhadarab a nadrágoktól kezdve a ruhákon át a felsőrészekig és fürdőruhákig, amit ne találnál meg csíkosban. Egy dologra érdemes odafigyelni, hogy hosszanti csíkozást válassz, az mindenkinek jól áll, optikailag nyújtja a testet. A csíkos ruhák egymással való kombinálása kizárólag profiknak ajánlott, mert nagyon mellé is lehet nyúlni. Egyszerűbb, ha egy csíkos darabhoz egyszínű ruhákat válogatsz.  

Forrás: : Bershka, Mango

Ingruhák 

Valószínűleg nincs olyan nő, akinek ne lenne egy-két nyári ruhája. A tikkasztó meleget nem is nagyon lehet másban elviselni, mint egy könnyű, laza, lehetőleg minél több természetes anyagot, pamutot, vagy lent tartalmazó ruhában. Ezek közül is idén a legnagyobb divat az ingruha, ami különböző fazonokban létezik. Az elöl végig gombos ruhák között is kifejezetten trendi a térd alá, nagyjából vádliközépig érő fazon.  

Forrás: : H&M, Pull and Bear

Táskatrendek

A nők számára az egyik legfontosabb kiegészítő a táska. Érdekes módon ebben a szezonban nagyon sokféle trend él egymás mellett. Ahogy az elmúlt évben, úgy idén is nagy sikernek örvend az övtáska és a gymbag. Ezek rengetegféle stílusban kaphatóak, így amellett, hogy praktikusak, mindenképpen megtalálhatjátok az egyéniségeteknek megfelelőt. A kosarak és a fonott táskák szintén jelen voltak már a tavalyi kínálatban, idén pedig csak erősödött ez a trend. A Jane Birkint idéző kosaraktól kezdve a rattan-, bambusz- és szalmatáskákig  nagyon változatos a felhozatal.  

Forrás: : Bershka, Mango

Napszemüvegek

Ami a napszemüvegeket illeti, sokkal kevésbé sokszínű, mint amiről a táskatrendek kapcsán beszámoltunk. Idén a keskeny, hosszúkás fazon a divat, amit fém- és műanyag kerettel kombinálva is megtalálhattok az üzletek kínálatában. Érdemes inkább a vastagabb műanyag keretet választani, ami kicsit szélesíti ezt a keskeny fazont. Egyébként a szemnek is jobb, ha kicsit szélesebb, így a káros napsugaraktól jobban tudod óvni a szemeidet. 

Forrás: : Northfoto

Farmer farmerral

A farmer igazi alapdarab télen-nyáron. Idén viszont annyira nagy trend, hogy a farmer farmerral kombináció is meghatározó stíluselem. A farmersort vagy éppen -szoknya mellé érdemes beszerezni egy farmeringet is, ami még izgalmasabb lehet, ha találsz felvarrókkal, esetleg hímzéssel vagy valamilyen ízléses koptatással díszített darabot. Kombináld össze ízlésesen a farmerruhákat.

Forrás: : Berskha, Zara
Idén neked melyik divattrend a kedvenced?
26%
37%
36%
Szavazok

Kapcsolódó cikkek